Reparatieverzoeken

Storing aan kabelaansluiting, centrale verwarming en warmwatervoorziening, liftstoringen en glasschades kunt u rechtstreeks melden bij de hieronder genoemde storingsnummers. Reparatieverzoeken en onderhoudsproblemen kunt u melden bij de afdeling Technisch Beheer. Als u een reparatieverzoek heeft gemeld, wordt er een afspraak voor reparatie met u gemaakt. In de informatiebrochure kunt u precies nalezen welk onderhoud voor uw eigen rekening zijn en welke werkzaamheden niet.

Storingsnummers

Glasschades Seuren: 024 3231010
CV en warmwatervoorziening Kemkens: 0412 630555
CV en warmwatervoorziening De Leeuw: 0487 594489 (alleen voor bewoners van H. de Keijserstraat).
Storingen aan liftinstallaties: Volg de instructie zoals aangegeven op de lift.
Water via Vitens: 0900 0650
Telefoon, kabel en internet via Ziggo: 0900 1884

 

Ook WoonGenoot neemt haar verantwoordelijkheid om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. We volgen hierin de richtlijnen van het RIVM. We verzoeken onze huurders en relaties om zoveel mogelijk zaken per telefoon of e-mail te regelen. 

Bezoek alleen op afspraak
Voor bezoek aan ons kantoor vragen wij u om eerst telefonisch of via de mail een afspraak te maken. Uitgangspunt is dat we zo veel als mogelijk is contact met u hebben via telefoon en/of e-mail. De open inloop is komen te vervallen.

Heeft u een vraag, bel of mail ons:

  • e-mail: info@woongenoot.nl

  • telefoon: (024) 344 06 39

WoonGenoot is op werkdagen tussen 08.30 en 16.30 uur bereikbaar. Door de lagere personele bezetting, kan het zijn dat u langer aan de telefoon moet wachten, dan u van ons gewend bent. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Voorafgaand aan een afspraak stellen we gezondheidsvragen aan u

Voor alle reparaties en persoonlijke contacten zullen wij u vooraf vragen of u klachten (hoesten, koorts, verkoudheid) hebt. Ook vragen wij u of u tot de risicogroep behoort, gezien uw leeftijd of kwetsbare gezondheid. Dit geldt ook voor huisgenoten die op dat moment thuis zijn. Is het antwoord ja? Dan maken we met u een maatwerkafspraak.

Verder schudden onze medewerkers en aannemers geen handen en houden ze gepaste afstand.

 

Meer informatie
Op de website van het RIVM leest u de laatste ontwikkelingen over het coronavirus in Nederland.