Corona en de maatregelen van WoonGenoot

04 januari 2021

 

Ook WoonGenoot neemt haar verantwoordelijkheid om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. We volgen hierin de richtlijnen van het RIVM. We verzoeken onze huurders en relaties om zoveel mogelijk zaken per telefoon of e-mail te regelen. 

Bezoek alleen op afspraak
Voor bezoek aan ons kantoor dient u telefonisch of per e-mail een afspraak te maken. Een afspraak is mogelijk van maandag tot en met donderdag van 08.30 en 12.30 uur. Uitgangspunt is dat we zo veel als mogelijk is contact met u hebben via telefoon en/of e-mail. Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar ons kantoor te komen.

Heeft u een vraag, bel of mail ons:

  • e-mail: info@woongenoot.nl
  • telefoon: (024) 344 06 39

WoonGenoot is van maandag tot en met donderdag tussen 08.30 en 16.30 uur bereikbaar en op vrijdag van 08.30 en 12.30 uur. Door de lagere personele bezetting, kan het zijn dat u langer aan de telefoon moet wachten, dan u van ons gewend bent. Wij vragen uw begrip hiervoor.

We voeren reparaties uit

  • Voordat we voor een reparatie bij u langskomen, vragen we of u klachten (hoesten, koorts, keelpijn, niezen) hebt. Dat geldt ook voor huisgenoten die op dat moment thuis zijn. Is het antwoord ja? Dan maken we een nieuwe afspraak voor een ander moment. 
  • Is er toch iemand met verkoudheidsklachten in de woning als onze medewerker of een medewerker van onze aannemer langskomt? Dan maken we een afspraak voor een later moment en gaat de medewerker weer weg.
  • Onze medewerkers en de medewerkers van onze aannemer gebruiken mondkapjes, schudden geen handen en houden van 1,5 meter afstand. We verwachten dat bewoners dat ook doen. Blijf bij voorkeur niet in de ruimte waar onze medewerker aan het werk is, geef elkaar de ruimte Het gaat tenslotte om ieders veiligheid: die van de medewerker, de bewoner(s), maar ook van alle mensen om hen heen.
  • Houd u zich niet aan de maatregelen? Dan komen we niet in uw huis. Mocht tijdens het uitvoeren van een reparatie blijken dat u zich niet aan de maatregelen houdt dan worden de werkzaamheden direct gestopt en vertrekt de medewerker.

Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn

We begrijpen dat het lastig kan zijn dat onze dienstverlening tijdelijk anders is dan u van ons gewend bent. Deze maatregelen zijn nodig om zoveel mogelijk besmetting met het Coronavirus te voorkomen. We hebben er alle vertrouwen in dat we, in overleg met u, gezamenlijk onze bijdrage hieraan leveren.

Meer informatie
Op de website van het RIVM leest u de laatste ontwikkelingen over het coronavirus in Nederland.