Corona en de maatregelen van WoonGenoot

01 juni 2020

Ook WoonGenoot neemt haar verantwoordelijkheid om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. We volgen hierin de richtlijnen van het RIVM. We verzoeken onze huurders en relaties om zoveel mogelijk zaken per telefoon of e-mail te regelen. 

Bezoek alleen op afspraak
Voor bezoek aan ons kantoor vragen wij u om eerst telefonisch of via de mail een afspraak te maken. Een afspraak is mogelijk van maandag tot en met donderdag van 08.30 en 12.30 uur. Uitgangspunt is dat we zo veel als mogelijk is contact met u hebben via telefoon en/of e-mail. Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar ons kantoor te komen.

Heeft u een vraag, bel of mail ons:

  • e-mail: info@woongenoot.nl

  • telefoon: (024) 344 06 39

WoonGenoot is van maandag tot en met donderdag tussen 08.30 en 16.30 uur bereikbaar en op vrijdag van 08.30 en 12.30 uur. Door de lagere personele bezetting, kan het zijn dat u langer aan de telefoon moet wachten, dan u van ons gewend bent. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Voorafgaand aan een afspraak stellen we gezondheidsvragen aan u

Voor alle reparaties en persoonlijke contacten zullen wij u vooraf vragen of u klachten (hoesten, koorts, verkoudheid) hebt. Ook vragen wij u of u tot de risicogroep behoort, gezien uw leeftijd of kwetsbare gezondheid. Dit geldt ook voor huisgenoten die op dat moment thuis zijn. Is het antwoord ja? Dan maken we met u een maatwerkafspraak.

Verder schudden onze medewerkers en aannemers geen handen en houden ze gepaste afstand.

Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn

We begrijpen dat het lastig kan zijn dat onze dienstverlening tijdelijk anders is dan u van ons gewend bent. Deze maatregelen zijn nodig om zoveel mogelijk besmetting met het Coronavirus te voorkomen. We hebben er alle vertrouwen in dat we, in overleg met u, gezamenlijk onze bijdrage hieraan leveren.

Meer informatie
Op de website van het RIVM leest u de laatste ontwikkelingen over het coronavirus in Nederland.